Bieden op een artikel

Boxmarkt.nl bied de mogelijkheid een bod uit te brengen op het artikel van uw keuze.  Alle prijzen die vermeld staan zijn de vraag prijzen en bieden enige onderhandelingsruimte.

Bieden kan geheel automatisch via de site, u dient dan wel een account aan te maken want biedingen zijn niet vrijblijvend. Als uw bod geaccepteerd wordt zal de prijs van het product automatisch aangepast worden en ziet u uw in winkelmandje de nieuwe prijs voor  het door u gekozen product verschijnen.

Uiteraard kunt u ook via de mail info@boxmarkt.nl een bod uitbrengen. Meestal krijgt u dan ook direct antwoord op uw bod.

Boxmarkt.nl is geen veiling site, u hoeft dus niet tegen anderen te bieden en u weet direct of de koop gesloten is of niet.

Indien uw bod via het automatische bied systeem is afgewezen omdat het beneden de ingestelde minimum prijs is kunt u direct daarna een nieuw bod uitbrengen.

Mocht u een artikel eerst willen zien voor u een bod uitbrengt, wat we ons goed kunnen voorstellen, kunt u elke werkdag tussen 9.00 en 16.00 langskomen in onze showroom te Emmen.  Als u overdag geen tijd heeft kunt u een afspraak maken voor een bezoek in het weekeinde of in de avond uren.