Wat is Boxmarkt.nl

Boxmarkt.nl is de in- en verkoop site van Nederland & België! Omdat wij een uniek concept hebben ontwikkeld zullen we op deze pagina een uitleg geven over ons unieke concept, hoe werkt het precies en natuurlijk niet minder belangrijk hoe werkt de website dan precies!

Het Unieke concept

Heeft u mooie antieke of tweedehands spullen die u wilt verkopen maar heeft u geen zin in de rompslomp eromheen? Boxmarkt biedt een complete oplossing voor jou probleem!

 • Niet langer advertenties online plaatsen op sites als marktplaats
 • Niet vele e-mails en telefoontjes beantwoorden van mensen die een absurd bod doen of u de hemd van het lijf vragen over uw spullen.
 • Geen mensen aan de deur.
 • Niet langer alleen een aanbetaling ontvangen en maar afwachten of u de rest krijgt nadat u uw spullen naar de koper hebt verzonden.
 • Wij betalen voor o.a. marktplaatsadvertenties, zoekmachine marketing & linkbuilding en zorgen dat onze website goed en hoog genoteerd in zoekmachines aanwezig is, waardoor uw spullen zo snel als mogelijk worden gevonden & verkocht!

Kortom wij verzorgen vanaf het moment dat u thuis de spullen in uw doos doet totdat u uw geld in de online portemonnee ontvangt het hele traject!

Wanneer u wilt dat wij uw spullen opkopen zodat ze direct verkocht zijn, dan is dit ook mogelijk! In dit geval neemt u contact met ons op om te bekijken of wij interesse hebben in het opkopen van uw producten en of we tot een mooie deal kunnen komen!

Wilt u spullen direct aan ons verkopen? Stuur een mail met een duidelijke omschrijving van uw producten, foto’s en gewenste prijs naar opkopen@boxmakrt.nl

Wanneer u spullen hebt en deze wilt verkopen via boxmarkt dan hoeft u daarvoor niet veel te doen! Registreer uzelf op onze website en zodra u een account hebt aangemaakt kom je op uw account pagina.

 

 

Boxaanvragen

Nu u een account hebt gaat u eerst naar mijn adressen en maakt hier een adres aan. Dit omdat we dan weten waarheen we een box kunnen sturen! Vervolgens gaat u via uw account naar de pagina “box aanvragen”, u vult hier op je gemak alle gegevens in en drukt op verzenden.

Dezelfde dag nog zullen wij uw gratis een box toezenden met hierbij een boxformulier. Zodra u de box ontvangt (meestal al de volgende dag) stopt u uw spullen in de box en vult het boxformulier in. U plakt de box goed dicht en zorgt dat uw breekbare spullen even goed inpakt met een krant bijvoorbeeld.

Vervolgens stuurt u de box geheel gratis naar ons terug! U kunt zoveel boxen als u wilt in uw account laten plaatsen!

 

 

Uw spullen verkopen

Zodra wij de box ontvangen zullen we de spullen direct in onze site te koop zetten, wij maken mooie foto’s van de spullen en plaatsen een mooie omschrijving bij de spullen. We prijzen het product met de door u gewenste prijs.

Via uw account kunt u de box bekijken, u kunt zien wat de totale box zal opbrengen en welke producten al zijn verkocht.

Let op! Wegens de colportage wet zullen spullen nadat ze verkocht zijn 14 dagen de status verkocht onder voorbehoud staan, wanneer de 14 dagen om zijn zal het verkoop bedrag direct in uw online portemonnee bijgeschreven worden.

 

Online portemonnee

De online portemonnee kunt u laten uitbetalen wanneer u maar wilt! U kiest zelf het bedrag en de de rekening waar dit heen moet. Daarnaast kunt u ook winkelen in onze webwinkel met het saldo van uw online portemonnee.

 

Spullen terugvragen

Wanneer u ons spullen stuurt, stelt u deze minimaal voor 3 maanden beschikbaar. Na 3 maanden heeft u de mogelijkheid de spullen terug te vragen, wij pakken dan deze netjes in en zenden ze retour. Spullen terug vragen kan eveneens via uw account, hiervoor is de button “spullen terugvragen”.

Let op! De kosten voor het terugsturen van spullen zijn voor uw eigen rekening.

 

Wat is jullie winst

Wij rekenen 20% commissie over alle verkopen, dat wil dus zeggen wanneer u € 600 voor een product wilt hebben, dan zullen wij hier 20% van inhouden voor onze werkzaamheden.

Onze commissie rekenen wij voor o.a.: de verzendkosten van de box die u ons toezend, het maken van professionele foto’s van uw spullen en het plaatsen in onze webwinkel, inpakken en verzenden van spullen nadat ze verkocht zijn, beantwoorden van vragen van potentiële koper, etc.

 

 

Wat mag ik wel en niet te koop aanbieden?

 1. De spullen die u te koop aanbied dienen in goede staat te zijn, beschadigde en incomplete spullen zullen wij niet accepteren en weg gooien. Gebruikssporen zijn vanzelfsprekend geen ramp.
 2. Spullen dienen wettelijk toegestaan te zijn, wanneer noodzakelijk dienen er dus papieren of echtheid certificaten bij te zitten. Bijvoorbeeld bij dieren huiden.
 3. Spullen dienen origineel te zijn, wij accepteren geen replica’s.
 4. Spullen dienen uw eigendom te zijn, gestolen spullen zullen wij niet accepteren.

 

Wij accepteren enkel de volgende soorten producten!

 • Desgin meubelen
 • Glaskunst
 • Schilderijen
 • Antiek
 • Woondecoraties
 • Curiosa
 • Oud speelgoed
 • Sieraden

 

Alle andere soorten producten zullen wij niet accepteren, stuur ons deze niet toe, wij zullen deze laten vernietigen! Twijfelt u of we uw product zullen opnemen in ons assortiment? E-mail naar info@boxmarkt.nl, wij informeren u graag.